Primele detalii despre BlackBerry L-Series și N-Series

1.067 ori
<b>Primele detalii despre BlackBerry L-Series și N-Series</b>RIM nu a mai anunțat nimic nou în gama BlackBerry de vreo două luni. Și atunci erau telefoane low cost de prin Asia - 9320 și 9220. Se scoate din calcul acel smartphone făcut cu Porsche care-i prohibitiv în ce privește prețul și nimic nu...

RIM nu a mai anunțat nimic nou în gama BlackBerry de vreo două luni. Și atunci erau telefoane low cost de prin Asia - 9320 și 9220. Se scoate din calcul acel smartphone făcut cu Porsche care-i prohibitiv în ce privește prețul și nimic nu justifică suma investită în el.

Văd că au apărut detalii legate de două serii pe care RIM vrea să le scoată în față sub brandul BlackBerry: L-Series și N-Series. Acestea se pare că vor rula BlackBerry 10 - din luna august 2012 este așteptat a fi prezentat acest nou sistem de operare cât și primul device care să-l ruleze.

Seria L se pare că ar fi destinată telefoanelor full touch, iar N celor cu tastatură qwerty fizică - un specific al terminalelor RIM - BlackBerry. Display-ul de pe un BlackBerry L-Series ar ajunge la 1280x768 pixeli și un ppi de 356 - mai mare decât la toate smartphone-urile actuale. BllackBerry N-Series s-ar mulțumi cu 720x720 pixeli și 330 ppi.

Mai sunt și alte denumiri vehiculate:

BlackBerry L-Series - BlackBerry London;
BlackBerry N-Series - BlackBerry Nevada.

Vom afla mai multe detalii în săptămânile viitoare. Vă mai interesează telefoanele BlackBerry sau le-ați părăsit definitiv pentru iPhone & telefoane Android & telefoane cu Windows Phone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×