Aplicatia TomTom de pe iPhone 3GS este prezentata in actiune (Video)

1.923 ori
<b>Aplicatia TomTom de pe iPhone 3GS este prezentata in actiune (Video)</b>Luni a avut loc celebrul show WWDC, organizat de Apple anual si care a avut ca scop anuntarea noului iPhone 3GS si a catorva modele noi de laptop MacBook. Cu doar cateva minute inainte de prezentarea noii versiuni iPhone am aflat ca TomTom a creat o...

Luni a avut loc celebrul show WWDC, organizat de Apple anual si care a avut ca scop anuntarea noului iPhone 3GS si a catorva modele noi de laptop MacBook. Cu doar cateva minute inainte de prezentarea noii versiuni iPhone am aflat ca TomTom a creat o aplicatie speciala pentru acest handset, pe care o putem urmari in actiune in clipul urmator:

Anuntata de catre CEO-ul TomTom la WWDC, aplicatia va fi disponibila in curand prin App Store si veti avea sansa de a achizitiona si un car kit TomTom creat pentru iPhone. Acesta din urma va incarca terminalul in vreme ce il folositi, iar aplicatia ofera functii GPS imbunatatite, instructiuni vocale clare si suport pentru apelare handsfree.

Software-ul navigational turn by turn al celor de la TomTom include functii ca IQ Routes si vine cu cele mai noi harti Tele Atlas, pe care le veti putea descarca prin App Store. Aplicatia va fi disponibila de indata de Apple OS 3.0 este lansat.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×