Nokia N97 va fi pus in vanzare in aceasta luna

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.297 ori
<b>Nokia N97 va fi pus in vanzare in aceasta luna</b>Anuntat drept un "computer mobil", mai degraba decat un smartphone, Nokia N97, primul terminal cu ecran touch si tastatura full QWERTY al finlandezilor va sosi pe piata in aceasta luna, in peste 75 de tari. In afara de ecranul touch de 3.5 inchi,...

Anuntat drept un "computer mobil", mai degraba decat un smartphone, Nokia N97, primul terminal cu ecran touch si tastatura full QWERTY al finlandezilor va sosi pe piata in aceasta luna, in peste 75 de tari.

In afara de ecranul touch de 3.5 inchi, tastatura glisanta si ecranul Home customizabil, N97 vine cu acces instant la toata gama de servicii Ovi. Acesta este primul telefon Nokia cu ecran Home pe care il puteti personaliza, prin intermediul unor widgeturi care ofera informatii in timp real pe terminal.

Printre widgeturi se numara servicii de social networking gen Facebook sau Hi5, servicii de stiri, cum ar fi Associated Press, Bloomberg si Reuters si informatii despre vreme si shopping. Nokia N97 este de asemenea primul smartphone care suporta Ovi Store, magazin online de aplicatii, oferind acces la softuri, jocuri, clipuri video, podcasturi, servicii web si bazate pe locatie, plus multe altele.

Ovi Store include atat continuturi gratuite, cat si contra cost, oferite de companii de top, cum ar fi Paramount Pictures, Facebook, Qik si Twitter. N97 ofera acces si la Nokia Music Store, iar memoria sa uriasa de 32 GB (plus inca 16 GB prin intermediul unui card microSD) va permite stocare a intregi discografii.

[Via: Nokia.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×