Aplicatia YouTube Mobile, acum in versiunea 2.4 pe Windows Mobile si Symbian S60

4.171 ori
<b>Aplicatia YouTube Mobile, acum in versiunea 2.4 pe Windows Mobile si Symbian S60</b>Cu un an in urma, Google lansa aplicatia mobila YouTube pentru terminalele Nokia S60 si telefoanele Windows Mobile. Ei bine, iata ca acum softul a ajuns la versiunea 2.4, dupa un an de popularitate si dupa ce versiunea precedenta a fost aleasa "Cea mai...

Cu un an in urma, Google lansa aplicatia mobila YouTube pentru terminalele Nokia S60 si telefoanele Windows Mobile. Ei bine, iata ca acum softul a ajuns la versiunea 2.4, dupa un an de popularitate si dupa ce versiunea precedenta a fost aleasa "Cea mai buna aplicatie Nokia Ovi din 2009".

Noua aplicatie YouTube Mobile este cea mai rapida metoda de a realiza playback video pe un smartphone. Ce are in plus noul software? Sugestii la realizarea cautarilor de clipuri video, suport "My Account" si un nou ecran Home/ un nou UI optimizat pentru ecranele mai mari. La logarea in contul YouTube pe telefon veti putea vedea clipurile preferate, playlisturile pe care le folositi si utilizatorii pe care ii urmariti.

Aplicatia YouTube acum si pe WM si Symbian

In ce priveste functia de "sugestii la cautare", aceasta functioneaza foarte simplu: in vreme ce scrieti numele unui clip sau termeni de cautare in bara Search a aplicatiei YouTube, veti primi sugestii cu cele mai relevante clipuri. Puteti descarca aplicatia pe Windows Mobile sau S60 vizitand adresa m.youtube.com/app din browserul telefonului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×