Aplicația YouTube pentru Android primește o actualizare: acum și cu buton +1

Autor:  | Publicat în:  YouTube 3.566 ori
<b>Aplicația YouTube pentru Android primește o actualizare: acum și cu buton +1</b>De vreme ce Google a actualizat aplicații din Android precum Gmail sau Google Reader, i-a venit și rândul lui YouTube să treacă la o variantă mai modernă. Aplicația a ajuns acum la versiunea 2.3.4, care aduce câteva funcții interesante, pe care...

De vreme ce Google a actualizat aplicații din Android precum Gmail sau Google Reader, i-a venit și rândul lui YouTube să treacă la o variantă mai modernă. Aplicația a ajuns acum la versiunea 2.3.4, care aduce câteva funcții interesante, pe care le aflați în rândurile următoare.

Noua versiune oferă un buton +1 pentru clipuri, impulsionând astfel creșterea rețelei Google+, care recent a început să ofere și pagini pentru branduri și firme. în zona "What's New" veți vedea atât butonul +1, cât și opțiunea Watch Later, care ne permite să facem un playlist viitor de clipuri cu marca "de vizionat". De remarcat faptul că acum putem și edita informațiile unui clip în momentul în care îl urcăm pe YouTube de pe terminalul nostru.

Puteți descărca noua aplicație YouTube din Android Market chiar acum, dacă sunteți curioși și nu uitați să postați în secțiunea Comentarii de mai jos feedback. Aș fi preferat și un update de design al acestui soft, care să îi schimbe lookul, ducându-l mai aproape de ideea din spatele lui Android 4.0 Ice Cream Sandwich, dar asta poate în viitoarea actualizare.

 Aplicația YouTube pentru Android primește o actualizare: acum și cu buton +1

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×