Aplicatii Android platite si in Romania! Android Market curand si in tara noastra, la capacitate maxima

2.197 ori
<b>Aplicatii Android platite si in Romania! Android Market curand si in tara noastra, la capacitate maxima</b>Dupa cum va informam in weekend, Google a anuntat ca isi va extinde acoperirea magazinului sau de aplicatii, Android Market. Prin aceasta extindere, vor fi oferite aplicatii Android cu plata in noi tari, care nu erau pe lista celor 14 privilegiate de pana...

Dupa cum va informam in weekend, Google a anuntat ca isi va extinde acoperirea magazinului sau de aplicatii, Android Market. Prin aceasta extindere, vor fi oferite aplicatii Android cu plata in noi tari, care nu erau pe lista celor 14 privilegiate de pana acum. Suntem incantati sa va anuntam ca si Romania este acum pe lista, impreuna cu Rusia, Singapore, Argentina, Belgia, Brazilia, Finlanda, Israel si multe altele.

Vestea vine de de la Distimo, o companie care se ocupa cu analiza magazinelor de aplicatii si care recent a observat o serie de aplicatii Android platite cu target in tari care nu erau pana acum suportate de Android Market. Prin aceasta expansiune, Google isi dubleaza numarul de tari care suporta achizitionarea de softuri Android, vesti bune pentru developeri si utilizatorii OS-ului.

Daca ati avut ocazia sa cumparati deja aplicatii via Android Market, aveti sectiunea "Comentarii" mai jos pentru a ne spune daca sistemul functioneaza si eventual si ce aplicatie ati cumparat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×