Aplicatii third party rezolva problemele cu SMS/MMS pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.947 ori
<b>Aplicatii third party rezolva problemele cu SMS/MMS pentru iPhone</b>Stiam deja ca iPhone are "gauri mari" de functionalitate cand vine vorba de trimis SMS-uri sau MMS-uri, dar iata ca developerii third party ne sar din nou in ajutor cu o aplicatie, care rezolva toata problemele. De fapt posesorii unui iPhone vor folosi 2...

Stiam deja ca iPhone are "gauri mari" de functionalitate cand vine vorba de trimis SMS-uri sau MMS-uri, dar iata ca developerii third party ne sar din nou in ajutor cu o aplicatie, care rezolva toata problemele.

De fapt posesorii unui iPhone vor folosi 2 aplicatii, pe numele lor SMSD si MMS. Prima dintre acestea va va permite sa trimiteti SMS-uri vechi noilor destinatari, dar si sa trimiteti mesaje noi mai multor persoane. MMS, pe de alta parte, va da sansa sa trimiteti (evident) MMS-uri dintre imaginile stocate in memoria telefonului, dar nu veti putea sa primiti astfel de mesaje multimedia. Aceasta a doua aplicatie este inca in varianta beta, deci va trebui sa va paziti de buguri si crashuri.

Speram ca SMSD si MMS sa fie portate cu succes in cadrul SDK-ului (Software Development Kit) oficial al lui iPhone, lansat la anul. In cazul in care nu stiati, cei de la Apple au decis sa "dea liber" developerilor third party, punandu-le la dispozitie toate uneltele pentru a crea aplicatiile perfecte pentru telefonul cel mai bine vandut in 2007. Aceste unelte au fost reunite sub forma unui SDK, disponibil din 2008.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×