Aplicatii third party rezolva problemele cu SMS/MMS pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.938 ori
<b>Aplicatii third party rezolva problemele cu SMS/MMS pentru iPhone</b>Stiam deja ca iPhone are "gauri mari" de functionalitate cand vine vorba de trimis SMS-uri sau MMS-uri, dar iata ca developerii third party ne sar din nou in ajutor cu o aplicatie, care rezolva toata problemele. De fapt posesorii unui iPhone vor folosi 2...

Stiam deja ca iPhone are "gauri mari" de functionalitate cand vine vorba de trimis SMS-uri sau MMS-uri, dar iata ca developerii third party ne sar din nou in ajutor cu o aplicatie, care rezolva toata problemele.

De fapt posesorii unui iPhone vor folosi 2 aplicatii, pe numele lor SMSD si MMS. Prima dintre acestea va va permite sa trimiteti SMS-uri vechi noilor destinatari, dar si sa trimiteti mesaje noi mai multor persoane. MMS, pe de alta parte, va da sansa sa trimiteti (evident) MMS-uri dintre imaginile stocate in memoria telefonului, dar nu veti putea sa primiti astfel de mesaje multimedia. Aceasta a doua aplicatie este inca in varianta beta, deci va trebui sa va paziti de buguri si crashuri.

Speram ca SMSD si MMS sa fie portate cu succes in cadrul SDK-ului (Software Development Kit) oficial al lui iPhone, lansat la anul. In cazul in care nu stiati, cei de la Apple au decis sa "dea liber" developerilor third party, punandu-le la dispozitie toate uneltele pentru a crea aplicatiile perfecte pentru telefonul cel mai bine vandut in 2007. Aceste unelte au fost reunite sub forma unui SDK, disponibil din 2008.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×