Cum sa mananci un Nokia 1100, in Uzbekistan

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 4.633 ori
<b>Cum sa mananci un Nokia 1100, in Uzbekistan</b>In tarile din lumea a treia se pune mare accent pe un terminal mobil popular, acesta fiind venerat si chiar transformat intr-un model de fursec de bucatarii locali din Uzbekistan. Nici macar nu este vorba de vreo expozitie speciala de acest gen, avand in...

In tarile din lumea a treia se pune mare accent pe un terminal mobil popular, acesta fiind venerat si chiar transformat intr-un model de fursec de bucatarii locali din Uzbekistan.

Nici macar nu este vorba de vreo expozitie speciala de acest gen, avand in vedere ca "terminalul" din imaginea de mai sus este disponibil la o alimentara normala din orasul Bukhara. Punem pariu ca, daca vom cauta cu atentie in Romania, vom gasi cu siguranta un Nokia 3310 de ciocolata, sau poate un tort N95. Are rost sa mai mentionam ca mai toti bebelusii au jucarioare in forma de telefon mobil, in special cu clapeta?

Celui mai mare producator de terminale mobile din lume ii sunt recunoscute meritele, acum si in bucatarie, de vreme ce bucatarii locali puteau sa aleaga si alt brand pentru fursecurile lor, dar au preferat Nokia si modelul 1100. Banuim ca daca am fi fost in Franta, deja s-ar fi pus problema dulciurilor in forma de iPhone, de vreme anul 2007 sta sub semnul acestui terminal, atat in Europa, cat si in SUA.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×