Aplicațiile de pe Nokia X au Început să fie portate pe alte terminale Android

1.414 ori
<b>Aplicațiile de pe Nokia X au Început să fie portate pe alte terminale Android</b>De abia fost anunțat Nokia X și alte două modele din familia sa la începutul săptămânii și primul Nokia cu Android a început deja să fie disecat de către dezvoltatori. Astfel, aflăm azi că aplicațiile de pe Nokia X au fost portate pe alte...

De abia fost anunțat Nokia X și alte două modele din familia sa la începutul săptămânii și primul Nokia cu Android a început deja să fie disecat de către dezvoltatori. Astfel, aflăm azi că aplicațiile de pe Nokia X au fost portate pe alte terminale Android.

După cum probabil știți deja, Nokia X vine în 3 variante diferite, rulează Android și nu dispune de serviciile Google, printre care și Google Play Store. Un membru al comunității XDA Developers a reușit să porteze deja Nokia Store pentru a rula pe alte terminale cu platforma Google. în plus el a postat și un tutorial cu privire la rularea lui Nokia Mix Radio pe handseturi Android.

Mix Radio e un soi de alternativă la Pandora, cu funcțiile de bază gratuite, dar și un abonament de 4 dolari pe lună dacă vreți melodii nelimitate. Pentru a folosi Mix Radio pe un terminal Android va trebui să modificați fișierul build.prop, astfel încât să păcăliți aplicația că folosiți un Nokia X.

Din păcate deși puteți instala Nokia Store pe un device Android, nu veți vedea aceleași aplicații pe care le vede și un Nokia X.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×