Samsung Galaxy S5 primește primele prețuri pe Amazon Spania; Destul de piperate deocamdată!

2.319 ori
<b>Samsung Galaxy S5 primește primele prețuri pe Amazon Spania; Destul de piperate deocamdată!</b>Avem toate datele care ne interesează legat de Samsung Galaxy S5, în afară de un aspect foarte important: prețul. Ei bine acesta și-a făcut apariția cu câteva ore în urmă, atunci când un retailer britanic și Amazon Spania au publicat câteva...

Avem toate datele care ne interesează legat de Samsung Galaxy S5, în afară de un aspect foarte important: prețul. Ei bine acesta și-a făcut apariția cu câteva ore în urmă, atunci când un retailer britanic și Amazon Spania au publicat câteva sume asociate acestui model.

Vă reamintesc că Galaxy S5 a debutat în cadrul MWC 2014 la începutul acestei săptămâni, printr-un eveniment organizat la Barcelona. E vorba aici despre un smartphone care aduce mici modificări față de Galaxy S4, printre care și mărirea ecranului cu 0.1 inch, implementarea unui senzor cardiac în spate și a unui scanner de amprente în față.

Prețul practicat de retailerul Clove este de 838 dolari petnru versiunea de 16 GB a lui S5, sau mai bine zis 1005 dolari cu tot cu taxe. Amazon Spania cere 730 de euro pentru același smartphone, adică 1009 dolari. Prețul e mai mare pentru Galaxy S5 față de S4, care costă în jur de 700 de dolari la nivel global. Vă reamintesc că noul flagship ar trebui să se lanseze în 150 de tari pe 11 aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×