Nokia Lumia 630 ajunge pe web sub formă de specificații; Telefon cu Windows Phone 8.1 și carcasă colorată!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.147 ori
<b>Nokia Lumia 630 ajunge pe web sub formă de specificații; Telefon cu Windows Phone 8.1 și carcasă colorată!</b>Nokia nu a uitat de telefoanele Windows Phone, deși nu a prezentat nici unul la MWC 2014. Se pare că un nou model Lumia se pregătește de lansare, Nokia Lumia 630, care e subiect de scăpare azi, cu privire la specificațiile sale. &nbsp; Imaginea de...

Nokia nu a uitat de telefoanele Windows Phone, deși nu a prezentat nici unul la MWC 2014. Se pare că un nou model Lumia se pregătește de lansare, Nokia Lumia 630, care e subiect de scăpare azi, cu privire la specificațiile sale.

Imaginea de mai sus a fost postata pe un forum din China , împreună cu o serie de specificații ale acestui model. El este comparat cu Nokia Lumia 620, al cărui succesor și este de altfel. Dotările hardware ne duc cu gândul la un smartphone low cost, iar acesta va fi unul dintre primele handseturi cu Windows Phone 8.1 la bord.

Avem de-a face aici cu un terminal cu ecran de 4.5 inch, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli și un procesor Snapdragon 400 la interior, plus 1 GB RAM. Microsoft confirmase deja cu ceva vreme în urmă că procesorul Snapdragon 400 va fi inclus pe viitoare handseturi. Lumia 630 vine în magazinele din China in aprilie, deci și WP8.1 ar trebui să sosească tot atunci.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×