Aplicatiile Web Apple, acum la dispozitia ta!

1.057 ori
<b>Aplicatiile Web Apple, acum la dispozitia ta!</b>Dupa o saptamana lunga de asteptari, directorul Apple Web Application este in sfarsit disponibil, oferind publicului sansa de a arunca o privire pe lista oficiala cu aplicatii la adresa apple.com/webapps. Lista este destul de mare, iar aplicatiile sunt...

Dupa o saptamana lunga de asteptari, directorul Apple Web Application este in sfarsit disponibil, oferind publicului sansa de a arunca o privire pe lista oficiala cu aplicatii la adresa apple.com/webapps.

Lista este destul de mare, iar aplicatiile sunt listate pe categorii, in functie de data la care sunt adaugate si popularitate. Exista si o sectiune cu aplicatii alese de catre stafful Apple, iar lista este similar cu cea a aplicatiilor third party pentru OS X. Exista si un buton pentru submiterea acestor aplicatii, in cazul in care doriti sa adaugati inca un soft pe lista, dar posesorii de iPhone se vor multumi cu rasfoirea acestei liste si cautare aplicatiei ideale pentru terminalul lor.

Lista include celebrul Facebook, dar si jocuri populare, ca Bejeweled, Big Bang Sudoku, aplicatii meteo si financiare, calculatoare si covnertoare si chiar un calendar pentru domnisoare. Webapps va fi cu siguranta apreciat si de romani, din clipa in care acestia isi vor arata interesul pentru iPhone si vor incepe sa ii exploateze utilele aplicatii. Pana atunci vom admira initiativa Apple, care doreste sa organizeze numeroasele aplicatii, facandu-le mai accesibile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×