Upgrade la camera si memoria lui Nokia 5700 Xpressmusic in curand

Autor:  | Publicat în:  Nokia 7.060 ori
<b>Upgrade la camera si memoria lui Nokia 5700 Xpressmusic in curand</b>Se pare ca un upgrade al telefonului Nokia 5700 XpressMusic se afla in lucru, acesta incluzand carcase de diferite culori, suport pentru carduri de memorie de pana la 4GB si o camera de 3.2 megapixeli. Nuantele in care va fi disponibil noul terminal sunt...

Se pare ca un upgrade al telefonului Nokia 5700 XpressMusic se afla in lucru, acesta incluzand carcase de diferite culori, suport pentru carduri de memorie de pana la 4GB si o camera de 3.2 megapixeli.

Nuantele in care va fi disponibil noul terminal sunt similare cu cele folosite la nou-venitele Nokia 5610 si Nokia 5310 XpressMusic. Informatiile se bazeaza pe imaginea de mai sus, aparuta in premiera pe site-ul chinezesc mobile.163.com, dar este posibil sa avem de-a face doar cu un zvon. Nu este prima oara cand aflam despre un upgrade al lui Nokia 5700 de pe un site chinezesc. Conform acestuia, telefonul trebuia sa fie lansat impreuna cu celalalte terminale care au debutat in cadrul evenimentului Nokia din data de 29 august.

De asemenea, acelasi site chinezesc a prezentat mereu in premiera, zvonuri si imagini secrete ale unor terminale, care s-au concretizat in cele din urma. Astfel, putem considera noul Nokia 5700 XpressMusic mai mult decat un zvon, avand in vedere sursa de informatii folosita. Daca nu vom vedea acest upgrade in cadrul showului Symbian Smart Phone, de saptamana viitoare, el isi va face debutul probabil in cadrul eventului Nokia din luna noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×