Aplicaţia mobilă Dolce Sport vă permite să urmăriţi competiţiile sportive ale verii chiar dacă nu le accesați din rețeaua Telekom

2.978 ori
<b>Aplicaţia mobilă Dolce Sport vă permite să urmăriţi competiţiile sportive ale verii chiar dacă nu le accesați din rețeaua Telekom</b>Aplicația mobilă Dolce Sport ce tocmai a fost lansată ne va permite urmărirea competițiilor sportive chiar și dacă nu suntem abonați la serviciile de televiziune Telekom. Acest software este disponibil pentru smartphone-uri, tablete, dar și pentru

Mai sunt 3 zile până la debutul Campionatului European de Fotbal EURO 2016 şi suntem siguri că veţi vrea să fiţi la curent cu evoluţia naţionalei noastre. Unii dintre noi sunt mereu pe fugă sau vor fi plecaţi de acasă şi probabil vor urmări meciurile pe mobil sau tabletă. Aici intervine aplicaţia mobilă Dolce Sport, care vă oferă această posibilitate de a vedea meciurile pe mobil.

Vestea cea mai bună e că nici măcar nu trebuie să fiţi abonaţi Telekom pentru a putea folosi aplicaţia, ea funcționează din orice rețea, ceea ce e excelent, chit că vizionarea conținutului costă. Dolce Sport a lansat aplicaţia sa integrată, oferind utilizatorior posibilitatea de a urmări cele mai noi turnee de tenis, EURO 2016, curse de Formula 1 şi alte competiţii transmise de Dolce Sport TV, dar şi ştirile din domeniul sportiv.

Aplicaţia e disponibilă nu doar pe telefoane şi tablete, ci şi pe televizoarele smart de la Samsung. Livestreamul zilnic acoperă 96 de ore de sport din peste 30 de competiţii sportive, transmise de cele 4 canale Dolce. Softul a fost dezvoltat în mai puţin de 3 luni şi e compatibil cu numeroase tipuri de terminale. Are în spate un sistem solid de servere şi platforme de video delivery, care suportă peste 80.000 de utilizatori conectaţi simultan.

Pentru a accesa serviciul de live streaming video al competiţiilor difuzate de Dolce Sport TV, aveţi abonamente lunare de 6 euro pe lună + TVA, dar există un preţ promoţional de 5 euro pe lună + TVA pentru primele luni. Veţi putea achita direct din aplicaţia suma, prin SMS sau voucher. Aplicaţia se descarcă de aici: Android, iOS, Windows Mobile.

Tot ce va rămâne de făcut e să aduceţi popcornul şi berea lângă device începând de vineri. Veti putea vedea si meciuri din arhiva, nu doar pe cele live. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×