Varianta gri a lui Vernee Apollo Lite ne este prezentată într-un clip video

1.699 ori
<b>Varianta gri a lui Vernee Apollo Lite ne este prezentată într-un clip video</b>Din iulie cei de la Vernee vor începe livrarea de terminale Apollo Lite către clienții ce au plasat o precomandă - telefon care în ciuda denumirii sale reușește să ne ofere specificații cu adevărat interesante. Beneficiem astfel de un display Full HD de

Dacă vă amintiți, varianta de culoare Space Grey a lui Vernee Apollo Lite ne-a fost prezentată într-o serie de fotografii acum câteva săptămâni, iar astăzi putem privi și asupra unui clip video în care această nuanță își face apariția. Un lucru bine de știut este acela că livrările telefonului vor începe din luna iunie către persoanele ce au plasat o precomandă până în acest moment.

Ca dotări hardware, Vernee Apollo Lite ne oferă un display Sharp IGZO de 5.5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un procesor deca-core MediaTek Helio X20, 4 GB memorie RAM LPDDR3, și 32 GB spațiu intern de stocare. În cazul în care memoria flash nu se dovește destul de încăpătoare pentru aplicațiile și fișerele noastre, putem insera un card microSD de până la 128 GB.

Nici pe partea de fotografie telefonul nu stă deloc rău, acesta oferindu-ne un senzor principal Samsung S5KEP3 de 16 megapixeli - modul similar cu cel întâlnit pe Samsung Galaxy S6. De asemenea, avem parte de o cameră frontală de 5 megapixeli, de o baterie de 3180 mAh și de sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow preinstalat din fabrică.

Toate aceste dotări compun un smartphone cu preț de 229.99 dolari, acesta fiind disponibil chiar aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×