App Store se lanseaza cu 500 de aplicatii iPhone (25% gratuite)

1.217 ori
<b>App Store se lanseaza cu 500 de aplicatii iPhone (25% gratuite)</b>Steve Jobs a declarat pentru USA Today ca magazinul virtual Apple App Store va fi lansat astazi cu peste 500 de aplicatii pentru iPhone si iPod. Dintre acestea doar 25% vor fi disponibile gratuit. Din gura aceluiasi simpatic CEO Apple aflam ca 90% dintre...

Steve Jobs a declarat pentru USA Today ca magazinul virtual Apple App Store va fi lansat astazi cu peste 500 de aplicatii pentru iPhone si iPod. Dintre acestea doar 25% vor fi disponibile gratuit.

Din gura aceluiasi simpatic CEO Apple aflam ca 90% dintre aplicatiile pentru care trebuie sa platim costa 9.99 dolari sau mai putin. Jobs a afirmat ca aceasta este cea mai mare lansare din cariera sa, iar daca va surprinde numarul de aplicatii retineti ca practic orice developer din lume (dupa putina birocratie si aprobari Apple) a putut lucra la propria aplicatie pentru iPhone/iPod Touch.

Analistul Tim Bajarin, de la Creative Strategies a afirmat ca Apple va proceda cu iPhone exact cum a procedat IBM cu PC-ul, acesta din urma devenind popular atunci cand utilizatorii au descoperit softurile care rulau pe el. Expertul afirma ca la fel se va intampla si cu iPhone si aplicatiile sale, care il vor diferentia in mod clar de Palm Treo sau de BlackBerry-uri. Revenind la lista uriasa de aplicatii, aflam via New York Times ca o treime din primul val de softuri vor fi jocuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×