Vertu lanseaza noi variante ale lui Ascent Ti: Checked si Knurled

1.670 ori
<b>Vertu lanseaza noi variante ale lui Ascent Ti: Checked si Knurled</b>Vertu prefera sa lanseze editii speciale ale handseturilor sale deja consacrate, in loc sa se axeze pe o noutate. Spre exemplu Ascent Ti este disponibil din 2007, cu suport pentru conectivitate 3G, dar se pare ca acest terminal va fi disponibil in 2 noi...

Vertu prefera sa lanseze editii speciale ale handseturilor sale deja consacrate, in loc sa se axeze pe o noutate. Spre exemplu Ascent Ti este disponibil din 2007, cu suport pentru conectivitate 3G, dar se pare ca acest terminal va fi disponibil in 2 noi versiuni in curand: Checked si Knurled.

Vertu, divizia de lux a celor de la Nokia va lansa aceste handseturi la obisnuitele preturi exorbitate de mii, sau poate chiar zeci de mii de euro, dar data debutului lor nu a fost anuntata inca. Diferenta intre un Ascent Ti standard si cele 2 noi variante? Aceste handseturi sunt mai usor de apucat, astfel ca, daca sunteti miliardar si neindemanatic veti avea un nou motiv sa mai scrieti un cec.

In ritmul asta, Vertu va deveni un high-end doar in conceptele pe care le descoperim pe Flickr si isi va pastra linia sa dura de design, greutatea si display-ul minuscul. Si toate acestea completate sau pentru unii inlocuite cu succes de metale pretioase, diamante si uneori doar de popularitatea brandului in randul celebritatilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×