Apple anunță veniturile și vânzările trimestriale: recorduri la vânzări de iPhone În septembrie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.039 ori
<b>Apple anunță veniturile și vânzările trimestriale: recorduri la vânzări de iPhone În septembrie</b>Apple a anunțat ieri vânzările și veniturile pe ultimul trimestru, cu o lună septembrie record datorită lansării noilor modele iPhone. Compania din Cupertino a înregistrat vânzări mai bune decât estimau analiștii. &nbsp; Veniturile au fost de...

Apple a anunțat ieri vânzările și veniturile pe ultimul trimestru, cu o lună septembrie record datorită lansării noilor modele iPhone. Compania din Cupertino a înregistrat vânzări mai bune decât estimau analiștii.

Veniturile au fost de 37.5 miliarde de dolari în ultimele 3 luni, iar profitul de 7.5 miliarde. în această perioadă compania americană a vândut 33.8 milioane de modele iPhone, față de cele 26.9 milioane vândute anul trecut în aceeași perioadă. Apple a vândut și 14.1 milioane de iPad-uri, față de 14 milioane cu un an în urmă.

în cele din urmă au fost vândute și 4.6 milioane de Mac-uri, în scădere față de cele 4.9 milioane din același trimestru al anului 2012. Analiștii se așteptau la venituri de 36 de miliarde, iar estimările le-au fost depășite cu un miliard se pare. Acest trimestru a fost special prin prisma faptului că Apple a lansat două noi iPhone-uri, dar trebuie menționat că toate numerele pe care le vedeți aici iau în calcul doar primele 8 zile de vânzări iPhone.

Mă aștept ca numarul să crească în trimestrul următor și să simțim și aportul noilor tablete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×