Apple anunță veniturile și vânzările trimestriale: recorduri la vânzări de iPhone În septembrie

1.116 ori
<b>Apple anunță veniturile și vânzările trimestriale: recorduri la vânzări de iPhone În septembrie</b>Apple a anunțat ieri vânzările și veniturile pe ultimul trimestru, cu o lună septembrie record datorită lansării noilor modele iPhone. Compania din Cupertino a înregistrat vânzări mai bune decât estimau analiștii. &nbsp; Veniturile au fost de...

Apple a anunțat ieri vânzările și veniturile pe ultimul trimestru, cu o lună septembrie record datorită lansării noilor modele iPhone. Compania din Cupertino a înregistrat vânzări mai bune decât estimau analiștii.

Veniturile au fost de 37.5 miliarde de dolari în ultimele 3 luni, iar profitul de 7.5 miliarde. în această perioadă compania americană a vândut 33.8 milioane de modele iPhone, față de cele 26.9 milioane vândute anul trecut în aceeași perioadă. Apple a vândut și 14.1 milioane de iPad-uri, față de 14 milioane cu un an în urmă.

în cele din urmă au fost vândute și 4.6 milioane de Mac-uri, în scădere față de cele 4.9 milioane din același trimestru al anului 2012. Analiștii se așteptau la venituri de 36 de miliarde, iar estimările le-au fost depășite cu un miliard se pare. Acest trimestru a fost special prin prisma faptului că Apple a lansat două noi iPhone-uri, dar trebuie menționat că toate numerele pe care le vedeți aici iau în calcul doar primele 8 zile de vânzări iPhone.

Mă aștept ca numarul să crească în trimestrul următor și să simțim și aportul noilor tablete.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×