Google anunță un eveniment marca Google+ ce va avea loc astăzi la ora 18:30

2.147 ori
<b>Google anunță un eveniment marca Google+ ce va avea loc astăzi la ora 18:30</b>Google tocmai a anunțat că astăzi la ora 18:30, ora României, va avea loc un eveniment marca Google+. Acest anunț a fost publicat de pagina oficială Google+, și în cadrul acestei postări ni se promite că organizatorii ne vor prezenta câteva...

Google tocmai a anunțat că astăzi la ora 18:30, ora României, va avea loc un eveniment marca Google+. Acest anunț a fost publicat de pagina oficială Google+, și în cadrul acestei postări ni se promite că organizatorii ne vor prezenta câteva update-uri.

Conversația va fi distribuită live broadcast și o puteți urmări aici. Se pare că Google ne cam pune pe jar, majoritatea se așteaptă ca noul Nexus 5 să fie anunțat cât mai curând, poate acest lucru se va întâmpla chiar astăzi, nimeni nu știe data precisă. Cu toate acestea, s-ar putea să vedem device-ul arătat intenționat pe parcursul acestei conversații, lucru care s-a mai întâmplat și cu alte device-uri înainte de lansarea oficială.

De asemenea, în afară de Nexus 5 mai așteptăm ca și update-ul Android 4.4 KitKat să fie anunțat oficial, odată cu o nouă tabletă Nexus 10. Au mai rămas câteva ore până când va începe evenimentul. Ce credeți că vor prezenta cei de la Google?

LIVE VIDEO (A Morning with Google+):

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×