Un operator canadian publică toate detaliile despre Nexus 5 Înainte de lansare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.298 ori
<b>Un operator canadian publică toate detaliile despre Nexus 5 Înainte de lansare</b>Nu că ne-ar mai surprinde specificații de Nexus 5 în acest moment, dar e bine că avem încă o confirmare cu privire la dotările acestui model, de această dată de la un operator canadian. &nbsp; Ne așteptam la un debut din partea lui Nexus 5 pe 1...

Nu că ne-ar mai surprinde specificații de Nexus 5 în acest moment, dar e bine că avem încă o confirmare cu privire la dotările acestui model, de această dată de la un operator canadian.

Ne așteptam la un debut din partea lui Nexus 5 pe 1 noiembrie, mai ales că până și Google s-a grăbit și a publicat prea devreme prețul și fotografia lui Nexus 5 în Play Store deja. Revenind la povestea din Canada, operatorul Wind Mobile a lansat o pagină de înregistrare pentru precomandă, dedicată acestui flagship Android.

Un operator canadian publică toate detaliile despre Nexus 5 Înainte de lansare

Pagina oferă și detalii cheie despre dotări, inclusiv faptul că vom avea un display Full HD de 4.95 inch, un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.3 GHz și 2 GB RAM. De asemenea, aflăm că telefonul va fi disponibil în versiuni de 16 sau 32 GB, iar el va măsura 8.59 mm în grosime și va cântări 130 de grame. Terminalul vine cu 2 GB RAM, microfon dual și butoane power și volum ceramice.

Veți cumpăra un Nexus 5 atunci când apare la noi? Dacă da, de ce?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×