Noul sistem de rate Digi Mobil pentru achiziția de smartphone-uri este de acum prezent în toate magazinele operatorului din București!

3.020 ori
<b>Noul sistem de rate Digi Mobil pentru achiziția de smartphone-uri este de acum prezent în toate magazinele operatorului din București!</b>După ce inițial cei de la Digi Mobil au desfășurat un soi de program beta să spunem pentru noul sistem de rate oferit împreună cu cei de la ING, asta doar în câteva magazine din București - iată că acum sistemul este extins la nivelul întregului oraș.

Operatorul Digi Mobil a testat în ultima perioadă noul sistem de rate pentru achiziția de smartphone-uri, test desfășurat doar în cateva magazine prezente în mall-urile din București. După cum ne informează cititorul nostru Gogu Cristian (căruia îi mulțumim pentru pont), dar și site-ul RCS&RDS, de astăzi programul de rate cel nou se extinde în toate magazinele din capitala României, urmând ca pe viitor să fie oferit la nivel național (probabil până în această vară).

Digi Mobil

Suntem informați cu privire la faptul că operatorul Digi Mobil va oferi noul sistem de rate către clienți prin intermediul creditului ING Acum care este detaliat mai jos. Aflați că noul sistem de rate include următoarele beneficii:

  • 24 de rate egale, fără dobândă, incluse în factura Digi
  • COMISIOANE ZERO pentru acordarea și administrarea creditului
  • Se acordă PE LOC în orice magazin Digi din București
  • Finanțezi între 200 și 4000 de lei din valoarea telefonului
  • AVANS REDUS la telefoane

După cum puteți vedea, beneficiile sunt de-a dreptul atractive, mai ales punctul ce ne informează că atât dobânda, cât și comisionul sunt fix zero. Avansul este și el foarte bun în raport cu prețul integral al telefonului, iar dacă veți arunca o privire asupra ofertei de smartphone-uri, veți remarca faptul că ratele nu depășesc 133 lei chiar și în cazul lui Galaxy S8+ care se vinde pentru 3.999 lei plătit integral.

Iată și criteriile minime pentru a primi creditul ING Acum:

  • cetățenie română și domiciliu în România
  • minimum 18 ani și maximum 61 ani (pentru femei) sau 63 ani (pentru bărbați)
  • venit de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii raportare la ANAF
  • vechime în muncă de minimum 1 an și de minimum 6 luni la ultimul angajator

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul RCS&RDS de aici, sau vizita un magazin Digi Mobil din București!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×