Samsung Galaxy S8 va oferi un sistem avansat de recunoaștere facială (Zvon)

1.080 ori
<b>Samsung Galaxy S8 va oferi un sistem avansat de recunoaștere facială (Zvon)</b>Potrivit unui zvon recent ajuns în mediul online s-ar părea că sud-coreenii de la Samsung au introdus pe noile terminale Galaxy S8 și S8+ și tehnologia de scanare a feței. Acest lucru s-ar întâmpla datorită faptului că acel scanner de iris oferit la pache

Cu un scanner de amprente situat într-o poziție nu tocmai ideală și cu un scanner de iris ce nu impresionează la capitolul acuratețe și viteză de autentificare, se pare că Samsung Galaxy S8 este pe cale să primească un sistem avansat de recunoaștere facială. Vestea sosește sub forma unui zvon și se pare că totul are de-a face cu faptul că scanarea pe bază de iris nu este pe atât de rapidă pe cât se dorește.

De aceea, vom primi și o a 3-a metodă de autentificare pe acest nou dispozitiv și anume tehnologia de scanare a feței utilizatorilor pentru deblocarea device-ului. Rămâne de văzut dacă într-adevăr va fi vorba de așa ceva, sau dacă zvonul de astăzi nu se va înfăptui înfinal. 

Presupusă declarație din partea unui oficial Samsung

Datorită unor limitări ale scanner-ului de iris precum viteza și acuratețea, am decis să adăugăm recunoașterea facială pe Galaxy S8. Cum asemenea scanner, va dura mai puțin de 0.01 secunde pentru deblocarea telefonului. 

Pe Samsung Galaxy S8 îl așteptăm cu display de 5.8 inch și tehnologie Super AMOLED, cu 4 GB memorie RAM și cu o cameră foto principală de 12 megapixeli. Vom mai primi fie un procesor Exynos sau unul Snapdragon 835 în funcție de regiunea în care ne aflăm și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×