LG G6 va oferi o cameră duală cu senzori de 13 megapixeli ce pot realiza fotografii wide la 125 grade

1.196 ori
<b>LG G6 va oferi o cameră duală cu senzori de 13 megapixeli ce pot realiza fotografii wide la 125 grade</b>Pentru că târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona este pe cale să înceapă, iată că și numărul de teasere asociate produselor ce vor fi lansate aici sunt în creștere. Asta se întâmplă și în cazul lui LG G6, smartphone ce va debuta pe

Ne apropiem cu pași repezi de startul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona, show unde sud-coreenii de la LG Electronics își vor prezenta noul flagship numit LG G6 pe data de 26 februarie. Am avut deja numeroase scăpări și teasere oficiale, iar astăzi mai aflăm încă ceva despre acest produs, mai precis despre camera foto duală pe care o vom primi la pachet aici.

LG G6 Teaser

Ei bine, se pare că de această dată vom primi două camere de 13 megapixeli care împreună vor avea abilitatea de a fotografia la 125 grade - rezultatul fiind acele imagini wide foarte arătoase. Se pare că printre modurile de fotografiere vom avea și unul Panoramă la 360 grade, un mod actualizat selfie, dar și un mod pentru fotografierea deliciilor culinare.

Și în cazul camerei frontale vom avea parte de lentile wide la 100 grade, semn că în fotografiile selfie vor fi cuprinși toți prietenii. Vă amintim că LG G6 ar urma să vină cu display QHD+ de 5.7 inch, cu 4 sau 6 GB memorie RAM și cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×