Apple ar pregăti iPad Air 2 și În varianta aurie pentru a-l face mai atractiv

Autor:  | Publicat în:  Apple 587 ori
<b>Apple ar pregăti iPad Air 2 și În varianta aurie pentru a-l face mai atractiv</b>Cei de la Bloomberg ar fi aflat prin intermediul unor surse de încredere că Apple pregătește și noi modele iPad de culoare aurie pentru lansare în perioada următoare. După cum știți, Apple nu a mai lansat un iPad nou din octombrie anul trecut....

Cei de la Bloomberg ar fi aflat prin intermediul unor surse de încredere că Apple pregătește și noi modele iPad de culoare aurie pentru lansare în perioada următoare. După cum știți, Apple nu a mai lansat un iPad nou din octombrie anul trecut.

Zvonurile din ultimele săptămâni menționează un eveniment Apple programat pentru această lună, unul legat de noi tablete și de un nou release de OS pentru desktop. Dacă iPad Mini 3 dat drept sigur pentru 2015, pentru a nu se canibaliza cu iPhone 6 Plus, ei bine iPad Air 2 are șanse mari de a sosi în curând. Apple dorește acum să ofere și o versiune Gold a acestui device, pe lângă cele argintii și space gray.

Astfel, se va adopta populară paleta de culori a lui iPhone 5s, care a fost vândut în multe unități pe auriu. Nu ar fi prima oară când Apple se folosește de culori pentru a-și crește vânzările. Firmă din Cupertino a lansat iMac-uri viu colorate în 1999, care s-au vândut bine și apoi a apelat la culori și anul trecut în cazul lui iPhone 5c. iPad Air 2 va veni, conform zvonurilor cu senzor Touch ID, cameră mai bună, CPU Apple A8, carcasa mai subțire și câteva modificări de design, mai ales în zona butoanelor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×