Apple primește un brevet pentru display-uri holografice interactive, pentru Mac-uri și iDevice-uri

Autor:  | Publicat în:  Apple 514 ori
<b>Apple primește un brevet pentru display-uri holografice interactive, pentru Mac-uri și iDevice-uri</b>Trebuie să recunosc că nu e prima oară când auzim de Apple și holograme în același context, de vreme ce o invenție legată de un display holografic 3D datează din 2008. în această săptămână Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat...

Trebuie să recunosc că nu e prima oară când auzim de Apple și holograme în același context, de vreme ce o invenție legată de un display holografic 3D datează din 2008. în această săptămână Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat oficial al doilea brevet Apple în această zonă, unul mai evoluat decât cel mai vechi.

E vorba despre display-uri holografice interactive pentru modelele Mac și pentru iDevice-uri că iPhone și iPad. în documentele oficiale stă scris că pe viitor un media player, telefon sau PC va oferi o experiență tridimensională de de vizualizare și interacțiune, fără a fi nevoie de un mediu de reflexie sau de a purta ochelari 3D. Invenția include și o sursă de lumină care produce una sau mai multe raze, bazându-se pe date legate de o imagine ce trebuie afișată.

Apple primește un brevet pentru display-uri holografice interactive, pentru Mac-uri și iDevice-uri

Un mecanism de lentile poate fi configurat să direcționeze razele, schimbând dinamic unghiul de reflectare a luminii, pentru a forma o imagine holografică a obiectului bazându-se pe lungimea focală a lentilei și locul în care se afla observatorul. Apoi unul sau mai mulți senzori optici pot fi configurați să obțină informații cu privire la întreruperea unei raze prin interactiuea utilizatorului.

Suntem oare gata să interacționăm cu holograme, în condițiile în care tehnologia 3D nu prea a prins pe mobil și tableta?

Apple primește un brevet pentru display-uri holografice interactive, pentru Mac-uri și iDevice-uri

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×