Apple ar putea include două difuzoare pe iPhone 7, unul în locul jackului audio (Zvon)

1.248 ori
<b>Apple ar putea include două difuzoare pe iPhone 7, unul în locul jackului audio (Zvon)</b>Zvonurile despre faptul că Apple va renunţa la jackul audio de pe iPhone 7 datează de ceva vreme, dar azi aflăm o teorie cu privire la ce anume ar putea folosi Apple pentru &icirc;nlocuirea sa. Un zvon nou afirmă că Apple ar include un al doilea...

Zvonurile despre faptul că Apple va renunţa la jackul audio de pe iPhone 7 datează de ceva vreme, dar azi aflăm o teorie cu privire la ce anume ar putea folosi Apple pentru înlocuirea sa. Un zvon nou afirmă că Apple ar include un al doilea difuzor în porţiunea lăsată liberă.

Analiştii Barclays Blayne Curtis şi Christopher Hemmelgarn sunt cei care au sugerat această teorie, care ar cam aglomera zona inferioară a handsetului Apple. Tot acolo se află şi portul Lightning, jackul audio şi difuzorul la ora actuală, plus un microfon. Înlăturarea jackului audio ar face loc în acea porţiune pentru încă un difuzor, creând un efect stereo.

Astfel ar creşte volumul şi tăria sunetului şi am obţine şi un efect stereo. Al doilea amplificator ar urma să fie construit de Cirrus Logic, declară aceleaşi surse, companiia fiind şi cea care a creat tehnologia de anulare a zgomotului de fond pentru căştile Earpods wireless de nouă generaţie. Modelele iPhone 6 din ultimele generaţii au avut acustica bună, dar nu au făcut încă saltul la 90 decibeli. Să fi venit momentul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×