Phableturile iPhone 6 vor intra În producție luna viitoare, conform surselor apropiate de furnizori de componente

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.060 ori
<b>Phableturile iPhone 6 vor intra În producție luna viitoare, conform surselor apropiate de furnizori de componente</b>Multă vreme zvonurile despre un iPhone 6 cu diagonală de phablet au fost nesigure, cu mențiunea unei posibile amânări a produsului pentru 2015. Apoi phabletul de 5.5 inch a fost mutat în 2014 și în cele din urmă au început să apară și...

Multă vreme zvonurile despre un iPhone 6 cu diagonală de phablet au fost nesigure, cu mențiunea unei posibile amânări a produsului pentru 2015. Apoi phabletul de 5.5 inch a fost mutat în 2014 și în cele din urmă au început să apară și leakurile și am primit un timeline normal de lansare. Azi aflăm că producția acestui device ar putea începe luna viitoare.

Ea vine de la surse apropiate de furnizorii de componente din China și vine în completarea informației din acest articol, în care vă informăm că partenerii hardware Apple din China fac angajări masive la fabricile lor în această perioadă. Sunt sigur că știți că Apple ar urma să lanseze în acest an un iPhone 6 de 4.7 inch, dar și un phablet de 5.5 inch, pentru a mulțumi publicul avid de ecrane mari.

Anunțul oficial va sosi probabil în septembrie, iar produsele vor ajunge în magazine pe undeva prin octombrie, cel mai probabil. Consumatorii migrează în mod clar spre ecrane mai mari pe terminalele mobile. Ca dovadă avem faptul că în China 40 dintre terminalele mobile cu Android vândute în acest an au avut ecrane de peste 5 inch. Ce fel de public ținta va cumpăra oare un phablet Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×