Apple ar putea proceda ca Google, lansând un iPhone de 200 de dolari fără abonament În 2014 (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.232 ori
<b>Apple ar putea proceda ca Google, lansând un iPhone de 200 de dolari fără abonament În 2014 (Zvon)</b>Se zvonea la un moment dat în timpul acestei săptămâni că am putea vedea în curând modele Windows Phone fără abonament și cu prețuri mici ajungând în magazine. Se pare că lansare lui Google Nexus 4 ar putea fi model de afaceri pentru mulți,...

Se zvonea la un moment dat în timpul acestei săptămâni că am putea vedea în curând modele Windows Phone fără abonament și cu prețuri mici ajungând în magazine. Se pare că lansare lui Google Nexus 4 ar putea fi model de afaceri pentru mulți, acest smartphone ieftin dând idei și celor de la Apple.

Zvonurile afirmă că gigantul din Cupertino și-ar putea chiar încerca mâna cu un iPhone de 200 de dolari fără abonament în 2014. Teoria vine de la un analist, Gene Munster și se axează pe faptul că Apple vrea să cuceresca și piețele în curs de dezvoltare. în acele regiuni prețul premium al terminalelor iPhone este prea mare pentru cumpărătorul de rând. Până acum Apple s-a descurcat de minune și fără să atingă acest segment de public, dar dacă vrea să stăvilească avântul Samsung, va trebui să facă niște concesii.

Cu o astfel de mutare Apple și-ar pierde din fani și din aspectul premium al produselor sale, iar o astfel de măsură ar fi interpretată ca disperată. Personal văd mai degrabă o lansare de terminal de 5 inch, un phablet Apple, decât de un astfel de model... Voi ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×