Samsung Galaxy Note II - cel mai performant smartphone dual-sim din lume anunțat În China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.189 ori
<b>Samsung Galaxy Note II - cel mai performant smartphone dual-sim din lume anunțat În China</b>Avem de-a face cu cel mai puternic smartphone cu conectivitate dual-sim din lume. Samsung uimește în China prin versiunea dual-sim a lui Galaxy Note II - display de 5.5 inch, procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz, 2 GB RAM, minim 16 GB spațiu de stocare...

Avem de-a face cu cel mai puternic smartphone cu conectivitate dual-sim din lume. Samsung uimește în China prin versiunea dual-sim a lui Galaxy Note II - display de 5.5 inch, procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz, 2 GB RAM, minim 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 64 GB, Android 4.1 Jelly Bean, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 3100 mAh.

Interesant este că Galaxy Note II are un slot pentru miniSIM și altul pentru microSIM și că ambele suportă transfer de date în 3G / HSDPA. Costă 700 de euro în China și debutează în stocurile magazinelor din 3 decembrie.

Nu știu dacă Samsung va alege să aducă această variantă de Galaxy Note II în Europa, dar este puțin probabil să se întâmple asta. Mai ales că operatorilor de telefonie nu o să le convină a-l avea în portofoliu și sunt puține persoane care să-și permită un astfel de telefon și să aibă nevoie de două cartele SIM pentru multe minute și mesaje.

Samsung Galaxy Note II Dual SIM

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×