Samsung Galaxy Note II - cel mai performant smartphone dual-sim din lume anunțat În China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.169 ori
<b>Samsung Galaxy Note II - cel mai performant smartphone dual-sim din lume anunțat În China</b>Avem de-a face cu cel mai puternic smartphone cu conectivitate dual-sim din lume. Samsung uimește în China prin versiunea dual-sim a lui Galaxy Note II - display de 5.5 inch, procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz, 2 GB RAM, minim 16 GB spațiu de stocare...

Avem de-a face cu cel mai puternic smartphone cu conectivitate dual-sim din lume. Samsung uimește în China prin versiunea dual-sim a lui Galaxy Note II - display de 5.5 inch, procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz, 2 GB RAM, minim 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 64 GB, Android 4.1 Jelly Bean, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 3100 mAh.

Interesant este că Galaxy Note II are un slot pentru miniSIM și altul pentru microSIM și că ambele suportă transfer de date în 3G / HSDPA. Costă 700 de euro în China și debutează în stocurile magazinelor din 3 decembrie.

Nu știu dacă Samsung va alege să aducă această variantă de Galaxy Note II în Europa, dar este puțin probabil să se întâmple asta. Mai ales că operatorilor de telefonie nu o să le convină a-l avea în portofoliu și sunt puține persoane care să-și permită un astfel de telefon și să aibă nevoie de două cartele SIM pentru multe minute și mesaje.

Samsung Galaxy Note II Dual SIM

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×