Apple ar putea să nu lanseze un iPad Air de 9.7 inch în acest an, se va axa doar pe modelul Pro şi Mini 4

1.052 ori
<b>Apple ar putea să nu lanseze un iPad Air de 9.7 inch în acest an, se va axa doar pe modelul Pro şi Mini 4</b>Se pare că Apple nu va lansa un iPad Air de generaţie nouă &icirc;n acest an, miz&acirc;nd doar pe tableta sa de 12 inch şi pe un nou iPad Mini. Publicaţia chineză Economic Daily News ar fi scris că Foxconn a primit comenzi pentru iPad Pro, modelul...

Se pare că Apple nu va lansa un iPad Air de generaţie nouă în acest an, mizând doar pe tableta sa de 12 inch şi pe un nou iPad Mini. Publicaţia chineză Economic Daily News ar fi scris că Foxconn a primit comenzi pentru iPad Pro, modelul de 12.9 inch, dar şi pentru iPad Mini 4. În schimb nici urmă de comenzi pentru un nou iPad Air.

2015 este un an slab pentru întreaga piaţă a tabletelor şi implicit şi pentru Apple, care a înregistrat scăderi cu aproximativ 30% ale livrărilor sale de modele iPad. Dacă Apple ar lansa un iPad Air 3, atunci ar risca să fie primit ca iPad Mini 3, care nu a adus practic nici o îmbunătăţire majoră faţă de iPad Mini Retina. Astfel, iPad Air 3 ar fi fost amânat până în 2016, când probabil va aduce şi o nouă generaţie de CPU şi poate o rezoluţie şi mai ridicată.

In acest mod iPad Pro devine tableta flagship în acest an, modelul fiind menţionat de zvonuri şi sub numele de iPad Air Plus. Terminalul ar urma să aibă un ecran de 12.9 inch, doi conectori, 4 difuzoare şi accesorii speciale, precum stylus sau tastatură. iPad Mini 4 va păstra probabil formatul predecesorilor, dar va aduce un upgrade de specificaţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×