Apple ar urma să livreze primul său automobil electric în 2019, conform Wall Street Journal

Autor:  | Publicat în:  Apple 522 ori
<b>Apple ar urma să livreze primul său automobil electric în 2019, conform Wall Street Journal</b>Dacă &icirc;n urmă cu c&acirc;ţiva ani părea inevitabil că Apple să intre pe piaţa televizoarelor, ei bine iată că acest lucru nu s-a &icirc;nt&acirc;mplat. Şansele sunt mai mari ca Apple să lanseze &icirc;nt&acirc;i un automobil şi abia apoi...

Dacă în urmă cu câţiva ani părea inevitabil că Apple să intre pe piaţa televizoarelor, ei bine iată că acest lucru nu s-a întâmplat. Şansele sunt mai mari ca Apple să lanseze întâi un automobil şi abia apoi un televizor, dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri şi informaţii. Wall Street Journal şi Reuters afirma că producătorul de iPhone-uri îşi va livra prima maşină electrică în anul 2019.

Ştim deja că firmă din Cupertino testa sisteme auto pe diferite modele ale altor producători auto, dar acum proiectul a evoluat către o nouă etapă. Purtând numele de Titan, această iniţiativă ar fi primit aprobarea "de sus" să tripleze echipa de 600 de persoane implicate. Apple a petrecut mai bine de un an pur şi simplu analizând fezabilitatea unui automobil cu brand propriu, perioada în care au avut loc şi întâlniri cu oficiali ai guvernului din SUA.

Apple a realizat şi studii asupra tehnologiilor maşinilor autonome, dar încă nu e clar dacă primul său automobil se va conduce singur sau nu. Wall Street Journal scrie că totuşi primul vehicul Apple nu va fi autonom, deci e posibil ca premiera să le revină celor de la Google în următorii ani. Un lucru e sigur: în ultimele luni Apple a angajat o serie de experţi şi ingineri de la Volkswagen sau Tesla.

Ce preţ credeţi că ar avea un automobil Apple? Eu estimez aproximativ 50.000 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×