OnePlus 2 primește actualizarea la Oxygen OS 2.1.0; ni se aduce un mod manual pentru camera foto

855 ori
<b>OnePlus 2 primește actualizarea la Oxygen OS 2.1.0; ni se aduce un mod manual pentru camera foto</b>Unul dintre smartphone-urile lansate &icirc;n această vară, este și OnePlus 2, device oferit de compania chineză prin același sistem de invitații ca și device-ul de anul trecut. &Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, producătorul anunță faptul că...

Unul dintre smartphone-urile lansate în această vară, este și OnePlus 2, device oferit de compania chineză prin același sistem de invitații ca și device-ul de anul trecut. Începând de astăzi, producătorul anunță faptul că telefonul tocmai ce se poate bucura de un nou update software, mai precis de actualizarea la Oxygen OS v2.1.0.

Trebuie să știți că acest pachet software sosește via OTA, și faptul că printre principalele modificări aduse se numără și un mod manual pentru camera foto. Desigur, avem parte de modificări la capitolul performanță, suport RAW pentru aplicații de tip cameră foto 3rd parti, dar și un update pentru sistemul de scanare al amprentei.

Ca în cazul fiecărei actualizări, bug-urile din versiunea anterioară au fost acum rezolvate. După cum bine știți, OnePlus 2 vine la pachet cu un display Full HD de 5.5 inch, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și cu 3 GB sau 4 GB memorie RAM în funcție de varianta pentru care optați.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×