Apple ar urma să renunțe complet la scanner-ul de amprente Touch ID în acest an

904 ori
<b>Apple ar urma să renunțe complet la scanner-ul de amprente Touch ID în acest an</b>Pe măsură ce ne apropiem de vară parcă și zvonurile din jurul noilor modele iPhone se amplifică, astfel că astăzi descoperim o infromație nouă despre aceste dispozitive. Aparent, Apple ar urma să renunțe complet la scanner-ul de amprente Touch ID

Potrivit zvonurilor din ultima vreme se pare că cei de la Apple vor aduce în acest an trei noi iPhone-uri, modele ce se vor remarca prin panourile edge-to-edge și prin prezența soluției Face ID la bord. Chiar astăzi analistul Amit Daryanani din cadrul firmei de research RBC Capital vine cu detalii referitoare la această speculație, asta pe baza unor surse primite din partea distribuitorilor de componente din Asia.

El susține că toate cele 3 modele iPhone vor oferi soluția de autentificare facială Face ID, semn că Apple va renunța complet la utilizarea unui scanner de amprente Touch ID pe telefoanele din acest an. Mai aflăm că două dintre aceste iPhone-uri se vor bucura de panouri OLED, în vreme ce al treilea din portofoliu se va mulțumi cu un ecran IPS LCD de 6.1 inch.

iPhone Xs va păstra diagonala de 5.8 inch, în vreme ce varianta iPhone Xs Plus va urca la o diagonală mai generoasă de 6.1 inch exact ca iPhone-ul fără OLED. Ce mai aflăm pe seama raportului de astăzi este că succesorul lui iPhone X se va comercializa în State pentru suma de 899 dolari, iar iPhone Xs Plus pentru 999 dolari. 

Modelul cu ecran IPS LCD de 6.1 inch va costa între 649 și 749 dolari, urmând a deveni o soluție atractivă pentru cei cu buget mai limitat. Acum rămâne de văzut și dacă toate cele trei dispozitive vor avea un hardware similar și dacă Apple a găsit o soluție prin care să reducă modulul Face ID și totodată dimensiunea bretonului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×