Apple ar urma să revină la un șasiu din sticlă pentru iPhone la anul, va include un ecran AMOLED pe iPhone 7S, conform analistului Ming-Chi Kuo

1.303 ori
<b>Apple ar urma să revină la un șasiu din sticlă pentru iPhone la anul, va include un ecran AMOLED pe iPhone 7S, conform analistului Ming-Chi Kuo</b>Analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities e specializat &icirc;n predicţii legate de viitoare produse Apple şi nu se dezminte, oferind &icirc;n acest weekend detalii despre planurile Apple pentru anul 2017. Se pare că firma din Cupertino e gata să...

Analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities e specializat în predicţii legate de viitoare produse Apple şi nu se dezminte, oferind în acest weekend detalii despre planurile Apple pentru anul 2017. Se pare că firma din Cupertino e gata să revină la un sasiu bazat pe sticlă de anul viitor.

În plus, Ming-Chi Kuo se aşteaptă la includerea unui display AMOLED la bordul lui iPhone 7S, dacă acesta va fi numele handsetului flagship Apple de anul viitor. De la iPhone 4s încoace nu am mai văzut un sasiu iPhone care să includă sticlă, iar iPhone 5 a marcat începutul abordării unibody metalice. Analistul mai afirmă şi că Apple ia în calcul utilizarea de material plastic sau ceramică, dar probabil va alege sticla în cele din urmă.

Probabil succesul celor de la Samsung cu modelele S6 şi S6 Edge şi apoi S7, bazate pe sticlă, au împins producătorul american spre această abordare. Cât despre ecranul AMOLED, teoria a mai apărut în ultimele săptămâni, dar nu asociată unei lansări în 2017 ci de abia în 2018 sau chiar mai târziu. Şi predicţiile nu se încheie aici, pentru că expertul considera că am putea vedea şi un iPhone cu diagonală de 5.8 inch la anul, un înlocuitor pentru iPhone 7 Plus.

Încărcarea wireless este şi ea menţionată, plus noi modalităţi de autentificare biomectrica, pe bază de recunoaştere facială sau scanare de iris. Aşteptăm ca Apple să adopte încărcarea fără fir de ceva vreme şi ea ar putea sosi chiar mai devreme de anul viitor, spre exemplu la toamnă. Şi trecerea la panouri OLED are sens, având în vedere faptul că producţia lor a devenit mai ieftină decât cea LCD recent.

2017 şi 2018 se anunţă ani interesanţi, mai ales dacă se revine la sticlă pe iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×