Apple brevează un nou sistem touch pentru stylus, cu mult mai precis și mai avansat decât cele existente până acum

1.015 ori
<b>Apple brevează un nou sistem touch pentru stylus, cu mult mai precis și mai avansat decât cele existente până acum</b>Dacă Steve Jobs nu se ferea să arunce cu noroi în stylus și concepte de acest gen, ei bine Apple a trecut peste prejudecăți și are deja numeroase brevete pentru un "iPen". Cel mai nou face referire la o serie de senzori touch speciali pentru...

Dacă Steve Jobs nu se ferea să arunce cu noroi în stylus și concepte de acest gen, ei bine Apple a trecut peste prejudecăți și are deja numeroase brevete pentru un "iPen". Cel mai nou face referire la o serie de senzori touch speciali pentru stylus.

Spre exemplu, în viitor doctorii vor putea lua notițe cu un stylus pe iPad, iar doctorii vor putea încercui o problemă pe o radiografie. Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat al 27-lea brevet legat de iPen al celor de la Apple. Compania din Cupertino lucrează la un device de acest gen de 5 ani, iar noul brevet se referă la semnalul unui stylus detectat de un nod de senzori touch care estimează noise-ul semnalelor din jur.

Stylus Apple - iPen

Sunt folosiți electrozi integrați în panoul touch, iar noise-ul este analizat pentru creșterea preciziei, fiind scăzut din semnalele stylus-ului. Ca de obicei, vă invit la precauție, deoarece Apple are mii de brevete de acest gen, dar nu le pune în practică pe toate. E loc de stylus în iUnivers?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×