Machinarium review (Samsung Galaxy S5): un puzzle excelent cu o atmosferă steampunk excepțională (Video)

984 ori
<b>Machinarium review (Samsung Galaxy S5): un puzzle excelent cu o atmosferă steampunk excepțională (Video)</b>Machinarium este unul dintre cele mai interesante jocuri de tip puzzle point and click pe care le-am văzut în ultima vreme. Am testat acest joc pe Samsung Galaxy S5, primit în teste de la Cosmote România, iar jocul costă 3 dolari, datorită unei...

Machinarium este unul dintre cele mai interesante jocuri de tip puzzle point and click pe care le-am văzut în ultima vreme. Am testat acest joc pe Samsung Galaxy S5, primit în teste de la Cosmote România, iar jocul costă 3 dolari, datorită unei reduceri.

Acest titlu a debutat în 2009 pe PC și este un titlu indie de la Amanita Design, pe care vi-l recomand mai degrabă pe tableta decât pe smartphone, deoarece butoanele sale virtuale sunt mici și controlul e migălos. Puteți face pinch to zoom pe ecran pentru a vedea mai bine puzzle-urile. Am apreciat la acest joc în special artwork-ul și atmosfera steampunk. Suntem într-o lume gri, plină de metal, o lume industrială, în care personajul principal este robotul Jozef.

Machinarium review (Samsung Galaxy S5): un puzzle excelent cu o atmosferă steampunk excepțională (Video)​

îl puteți face mai înalt sau mai scund pe Jozef făcând swipe pe talia sa în înălțime sau îi puteți întinde brațele foarte mult pentru a ajunge la zone altfel inaccesibile. în acest titlu puteți combina obiectele între ele pentru a le putea folosi la puzzle-uri. Dacă vă blocați, aveți un beculeț în zona inventory care oferă hinturi, dar și un minigame cu păianjeni, care va permite să obțineți o soluție detaliată a nivelului.

Acest titlu ocupa 220 MB și puzzle-urile sunt unele de logică și intuitive. Aveți fire, siguranțe, biluțe, obiecte metalice și chiar și un meci de X și zero la un moment dat. Va trebui să salvați un robot feminin din închisoare și să evadați folosind o canalizare. Machinarium oferă cam 2-3 ore de gameplay și primește nota 9.7 din 10 de la noi, fiind un joc excelent. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Samung Galaxy S5 prețuri actualizate:

Machinarium review

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×