Apple brevetează scanner-ul Touch ID integrat în butonul Power

1.504 ori
<b>Apple brevetează scanner-ul Touch ID integrat în butonul Power</b>Cu toate că încă mai suntem cu gândul la posibilitatea ca Apple să implementeze scanner-ul de amprente Touch ID direct în ecranul lui iPhone 8, există și dovezi solide care ne spulberă aceste speranțe. Vedem astăzi un brevet primit de către Apple ce

Apple are un nou brevet apărut online, care indică faptul că senzorul de amprente Touch ID ar fi integrat în butonul Power, în locul celui Home. Mă pot lăuda că am fost printre cei care au prezis această abordare recent, când am văzut randări ale lui iPhone 8 ce nu aveau scanner-ul în spate şi nici panoul de ecran cu senzor biometric integrat nu era gata.

Brevet Apple Touch ID

Evident vine în minte imediat faptul că Sony foloseşte o tehnologie de gen de 2-3 ani pe Xperia-uri şi probabil nu vor fi deloc încântaţi. Apoi va veni Apple şi va zice că de fapt avea brevetul de mult şi de fapt Sony are un buton plat şi cel Apple iese în relief şi... ştiţi povestea. Cert e că Apple şi Sony nu prea sunt genul de companii care să intre în dispute, Apple primind senzori foto de la Sony şi Steve Jobs modelându-şi stilul şi business-ul după un fost boss Sony.

Brevet Apple Touch ID

Avantajul integrării lui Touch ID în butonul Power este că mecanismul asociat va ocupa mai puţin loc sub carcasă. E drept că nu se face primăvara cu un brevet şi asta nu înseamnă că îl şi vedem în acţiune pe iPhone 8 sau iPhone 7s. Între timp Apple are şi un brevet pe care îl vedeţi mai sus şi care face aluzie la integrarea lui Touch ID în panoul ecranului.

Dar judecând după zvonuri un panou de acel gen nu va fi gata la timp pentru la toamnă... Poate pe iPhone 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×