Google Drive va face backup hard drive-ului tău de pe PC sau Mac începând cu 28 iunie

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 2.222 ori
<b>Google Drive va face backup hard drive-ului tău de pe PC sau Mac începând cu 28 iunie</b>Printre cele mai populare soluții de stocare în cloud de pe piață îl avem și pe Google Drive, o soluție chiar excelentă din punctul meu de vedere. Astăzi tocmai ce s-a anunțat faptul că începând cu data de 28 iunie vom avea posibilitatea de a face

Google Drive este una dintre soluţiile cloud cele mai celebre de pe mobil şi PC şi vă spun din proprie experienţă ca viteza de sincronizare e excelentă. Începând de pe 28 iunie serviciul primeşte o nouă funcţionalitate şi anume cea de backup al tuturor fişierelor de pe hard-ul PC-ului vostru.

Va fi nevoie să descărcaţi întâi un tool special de Backup and Sync pentru PC sau Mac. După ce vă autentificaţi trebuie să alegeţi ce foldere doriţi să primească backup şi să le accesaţi via Drive. Evident nu vă gândiţi că aveţi prea mult spaţiu aici, deci sunt şanse mici să faceţi un backup la toată colecţia de fotografii, muzica şi filmări din vacanţă.

Google Drive oferă 15 GB gratuit, dar putem trece la 1 TB stocare în cloud dacă plătim 100 de dolari pe an. Ca o comparaţie Apple te taxează cu 1 euro pe lună pentru 50 GB în iCloud. BackBlaze oferă stocare nelimitată pe an cu 50 de dolari, iar Carbonite are o ofertă similară la 59 de dolari. Şi Microsoft oferă stocare de 1 TB în cloud via OneDrive la suma de 69.99 dolari, cu Office 365 Personal la pachet.

Contra sumei de 99.99 dolari pe an primiţi chiar 5 TB, ceea ce nu e rău deloc. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×