Apple brevetează un display holografic 3D cu input pentru gesturi (Video)

1.019 ori
<b>Apple brevetează un display holografic 3D cu input pentru gesturi (Video)</b>Apple a brevetat un sistem foarte interesant, care face referire la o generație total nouă de ecrane. E vorba despre un sistem de display 3D holografic cu suport pentru input prin gesturi. &nbsp; Ecranul 3D va proiecta un soi de imagine holografică...

Apple a brevetat un sistem foarte interesant, care face referire la o generație total nouă de ecrane. E vorba despre un sistem de display 3D holografic cu suport pentru input prin gesturi.

Ecranul 3D va proiecta un soi de imagine holografică deasupra unei surse de lumină, folosind o combinație de două oglinzi parabolice, care creează un setup în formă de OZN. Pentru a explica mai bine această idee, aveți clipul de mai jos. Imaginea proiectată poate fi manipulată și suporta interacțiuni din partea utilizatorului.

Inputul touch va fi detectat folosind lasere încorporate în terminal. Aceste lasere vor transmite date atunci când se pune ceva în calea lor, iar datele vor fi preluate de un procesor on board și convertite în interacțiuni. Display-urile 3D în stil holografic nu sunt neapărat o inovație, mai ales că și Microsoft a avut un proiect de acest gen.

Acum că știm că Amazon va lansa un smartphone cu funcții 3D, e posibil ca și Apple să răspundă cu aceasi moneda.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×