Apple brevetează un sistem de Încărcare wireless perfect pentru iPhone

2.129 ori
<b>Apple brevetează un sistem de Încărcare wireless perfect pentru iPhone</b>După ce războiul dintre Apple și Nokia pe baza brevetelor a luat sfârșit, iată că Apple vine cu o idee extrem de interesantă. Astfel unul dintre noile brevete ale companiei din Cupertino descrie un sistem de încărcare wireless folosind un mediu...

După ce războiul dintre Apple și Nokia pe baza brevetelor a luat sfârșit, iată că Apple vine cu o idee extrem de interesantă. Astfel unul dintre noile brevete ale companiei din Cupertino descrie un sistem de încărcare wireless folosind un mediu de computing local.

Brevetul implică și computere, iMac-uri sau un MacBook drept sursă de energie pentru iPhone. Singura cerință este ca telefonul să fie plasat la maxim un metru distanță de mediul de încărcare, care se va realiza prin Rezonanță Magnetică în Câmp Apropiat (NFMR). Aceasta va transmite energia necesară pentru alimentarea unei baterii de iPhone și va rivaliza cu tehnologia Touchstone, promovată de HP/Palm.

Sursa de alimentare NFMR poate fi integrată în iMac-uri și unitatea MacBook Pro pentru a crea o zonă de un metru în care toate device-urile pot fi încărcate wireless, fie că este vorba de un mouse, tastatură, iPod sau iPhone. Cu această inovație și cu modalitatea de sincronizare wireless, vom renunța în curând de tot la fire. Să ne așteptăm la o astfel de alimentare chiar de pe următorul iMac?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×