Nokia Își Închide pe rând magazinele online, În curând și pe cel din Marea Britanie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.120 ori
<b>Nokia Își Închide pe rând magazinele online, În curând și pe cel din Marea Britanie</b>După ce a confirmat închiderea magazinelor online din Franța, Spania și Olanda, Nokia ar putea închide ușile virtuale și în cazul magazinului din Marea Britanie, conform unor surse apropiate de compania finlandeză. &nbsp; Un reprezentat al Nokia...

După ce a confirmat închiderea magazinelor online din Franța, Spania și Olanda, Nokia ar putea închide ușile virtuale și în cazul magazinului din Marea Britanie, conform unor surse apropiate de compania finlandeză.

Un reprezentat al Nokia Spania a explicat închiderea filialei locale de retail online din cauza competiției superioare din partea operatorilor, care vindeau telefoanele cu oferte imbatabile. Același reprezentant a menționat că site-urile de vânzări regionale Nokia vor oferi în continuare suport posesorilor de telefoane produse de compania nordică.

Unul dintre afiliații Nokia a primit recent și o notificare cu privire la închiderea magazinului online din UK, aducând și mai multă credibilitate acestei povești. Nu ne așteptam ca aceste închideri să afecteze prea mult compania finlandeză, deoarece clienții vor continua să le cumpere telefoanele de la operatori, cu prețuri mai accesibile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×