Apple brevetează un sistem de traducere automată a email-urilor din alte limbi

552 ori
<b>Apple brevetează un sistem de traducere automată a email-urilor din alte limbi</b>în cursul zilei de astăzi, Biroul de Brevete și Trademark US a publicat o aplicație a celor de la Apple, ce prezintă o modalitate de traducere automată a email-urilor primite în alte limbi. De asemenea, acest sistem permite și traducerea...

în cursul zilei de astăzi, Biroul de Brevete și Trademark US a publicat o aplicație a celor de la Apple, ce prezintă o modalitate de traducere automată a email-urilor primite în alte limbi. De asemenea, acest sistem permite și traducerea email-urilor pe care dorești să le trimiți în altă limbă.

Deși mesajele electronice sub formă de text sau email poti fi trimise sau primite în mai multe limbi, utilizatorii trebuiau să schimbe manual limba dorită, sau adăuga o nouă limbă, proces ce era unul destul de anevoios și repetitiv.

Inveția celor de la Apple ne arată o tehnică de selectare automată a unei limbi în momentul trimiterii unui mesaj text sau a unui email. Acest procest poate folosi informațiile obținute dintr-un mesaj primit anterior și alege o limbă potrivită pentru o comunicare mult mai facilă între cele 2 părți implicate. De asemenea, tehnicile adaptive pot fi folosite pentru limitarea controlului de schimbare automată a acestor limbi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×