șef nou la Samsung România pe zona telecom - Alexandru Munteanu; Sorin Manea preia șefia diviziei B2B

Autor:  | Publicat în:  Samsung 905 ori
<b>șef nou la Samsung România pe zona telecom - Alexandru Munteanu; Sorin Manea preia șefia diviziei B2B</b>După ce săptămână trecută Samsung România a primit un nou CEO, în persoana lui Jeongwoo Kim, în această săptămână mai au loc câteva schimbări organizatorice. Astfel, Alexandru Munteanu devine Head of Telecom Division în cadrul companiei....

După ce săptămână trecută Samsung România a primit un nou CEO, în persoana lui Jeongwoo Kim, în această săptămână mai au loc câteva schimbări organizatorice. Astfel, Alexandru Munteanu devine Head of Telecom Division în cadrul companiei.

El îl înlocuiește pe Sorin Manea, care a ocupat această funcție timp de 5 ani, fiind practic omul care decidea ce se întâmplă cu tabletele și telefoanele Samsung în România. Ei bine, Sorin Manea va prelua acum șefia segmentului B2B al companiei. în ce privește noul șef al zonei telecom, Alexandru Munteanu are o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și de peste 10 ani în management și vânzări.

în ultimii 6 ani domnul Munteanu a fost Sales & Operations Senior Manager în cadrul Cosmote și Germanos Telecom România, implementând strategii comerciale pentru produse telecom. Suntem curioși să vedem și ce schimbări de strategia va presupune nouă șefie pe partea de telecom. Am aprecia invitații la evenimentele Samsung Unpacked de pe este an, mai ales cele de la IFA Berlin și dedicate lansării lui Note din toamnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×