Apple Campus 2 evoluează rapid! Iată Încă o filmare 1080p realizată cu o dronă cu câteva zile În urmă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 860 ori
<b>Apple Campus 2 evoluează rapid! Iată Încă o filmare 1080p realizată cu o dronă cu câteva zile În urmă (Video)</b>Vă prezentăm la începutul toamnei o filmare aeriană&nbsp;cu construcțiile masive la sediul nou Apple, faimosul "OZN" Apple Campus 2. Deja lucrurile au început să evolueze dacă vom compara precedentă filmare cu cea realizată de o dronă în 1080p...

Vă prezentăm la începutul toamnei o filmare aeriană cu construcțiile masive la sediul nou Apple, faimosul "OZN" Apple Campus 2. Deja lucrurile au început să evolueze dacă vom compara precedentă filmare cu cea realizată de o dronă în 1080p mai jos.

Acesta e stadiul construcției la data de 8 noiembrie 2014, iar clădirea masivă va fi finalizata undeva către finalul lui 2016. Parcă ieri îl vedeam pe Steve Jobs slăbit și pledând cu optimism în fata primăriei din Cupertino pentru construcția acestui mamut. Iată că planurile au fost puse în aplicare cu succes și așteptam cu nerăbdare să sosească și etapa în care va fi amplasat acel strat de sticlă curbata în zonele laterale.

Clădirea nu e doar impunătoare și high tech, ci și "verde", având un spațiu înflorit și împădurit în centrul zonei circulare, dar și alimentare solară prin panouri speciale și un consum redus. Structura va putea adăposti 12.000 de angajați și în ciuda acestor filmări cu dronele, Apple își păzește cu strictețe șantierul și chiar trimite paznici după piloții de drone neautorizate. Sunt sigur că odată terminată clădirea ea va fi mai mult decât un sediu, servind și ca monument și chiar... "loc de pelerinaj" pentru fanaticii Apple.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×