Iată cum evoluează construcția campusului "OZN" Apple, prin ochii unei drone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.407 ori
<b>Iată cum evoluează construcția campusului "OZN" Apple, prin ochii unei drone (Video)</b>Am văzut câteva fotografii din aer cu măreața construcție Apple, noul său sediu "OZN", dar azi e momentul să aruncăm o privire asupra sa prin intermediul clipului de mai jos. Acesta a fost filmat de o dronă, cu o cameră GoPro montată. &nbsp; Mi...

Am văzut câteva fotografii din aer cu măreața construcție Apple, noul său sediu "OZN", dar azi e momentul să aruncăm o privire asupra sa prin intermediul clipului de mai jos. Acesta a fost filmat de o dronă, cu o cameră GoPro montată.

Mi se pare interesant ritmul în care evoluează construcția și sincer vorbind, se cunoaște o evoluție chiar și față de fotografiile scăpate luna trecută. Fundația este aparent gata deja, iar recent am aflat că munca la acest campus a debutat doar din trimestrul 2 al acestui an. A confirmat aceste fapt chiar primăria din Cupertino, care a declarat și că lucrările vor mai dura până în ultimul trimestru din 2016.

E totuși posibil să vedem campusul deschis înainte ca toate clădirile să fie gata. Câteva aspecte care vor scoate în evidență acest campus includ marginile sale din sticlă curbată, finisata într-un mod unic în lume și consumul redus de energie electrică. în plus, va exista o zonă uriașă cu vegetație în cadrul campusului, pentru recreere și oxigenare a angajaților. Bănuiesc că structura va arăta genial luminată și văzută de sus.

știți ce ar fi o lovitură de geniu? Ca la final să arate ca un măr mușcat...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×