Iată cum evoluează construcția campusului "OZN" Apple, prin ochii unei drone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.353 ori
<b>Iată cum evoluează construcția campusului "OZN" Apple, prin ochii unei drone (Video)</b>Am văzut câteva fotografii din aer cu măreața construcție Apple, noul său sediu "OZN", dar azi e momentul să aruncăm o privire asupra sa prin intermediul clipului de mai jos. Acesta a fost filmat de o dronă, cu o cameră GoPro montată. &nbsp; Mi...

Am văzut câteva fotografii din aer cu măreața construcție Apple, noul său sediu "OZN", dar azi e momentul să aruncăm o privire asupra sa prin intermediul clipului de mai jos. Acesta a fost filmat de o dronă, cu o cameră GoPro montată.

Mi se pare interesant ritmul în care evoluează construcția și sincer vorbind, se cunoaște o evoluție chiar și față de fotografiile scăpate luna trecută. Fundația este aparent gata deja, iar recent am aflat că munca la acest campus a debutat doar din trimestrul 2 al acestui an. A confirmat aceste fapt chiar primăria din Cupertino, care a declarat și că lucrările vor mai dura până în ultimul trimestru din 2016.

E totuși posibil să vedem campusul deschis înainte ca toate clădirile să fie gata. Câteva aspecte care vor scoate în evidență acest campus includ marginile sale din sticlă curbată, finisata într-un mod unic în lume și consumul redus de energie electrică. în plus, va exista o zonă uriașă cu vegetație în cadrul campusului, pentru recreere și oxigenare a angajaților. Bănuiesc că structura va arăta genial luminată și văzută de sus.

știți ce ar fi o lovitură de geniu? Ca la final să arate ca un măr mușcat...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×