Spice Mi-549 este o nouă clonă de iPhone 6 Plus ce aduce dotări atractive și un preț de doar 130$

Autor:  | Publicat în:  Spice 847 ori
<b>Spice Mi-549 este o nouă clonă de iPhone 6 Plus ce aduce dotări atractive și un preț de doar 130$</b>După ce Lenovo ne-a surprins anterior prin lansarea lui Lenovo Sisley S90, terminal aproape identic cu iPhone 6, iată că astăzi dăm peste o nouă clonă a creației din Cupertino, și anume modelul Spice Mi-549, terminal ce urmează a fi lansat pe...

După ce Lenovo ne-a surprins anterior prin lansarea lui Lenovo Sisley S90, terminal aproape identic cu iPhone 6, iată că astăzi dăm peste o nouă clonă a creației din Cupertino, și anume modelul Spice Mi-549, terminal ce urmează a fi lansat pe piața din India în următoarele săptămâni.

Spice Mi-549 vine la pachet cu un display Full HD de 5.5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Pe partea de conectivitate, acest model ne aduce 3G, suport dual-SIM, Wi-Fi, GPS și un port microUSB v2.0. Acest terminal sosește cu o baterie de 2.200 mAh ce promite o autonomie de până la 4 ore în modul convorbire sau 8 zile de standby. Aflați că prețul lui Spice Mi-549 va fi de doar 130$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×