Apple cauta noi ingineri pentru a rezolva problema cu antena lui iPhone 4?

1.099 ori
<b>Apple cauta noi ingineri pentru a rezolva problema cu antena lui iPhone 4?</b>Nici nu stim ce e mai celebru: iPhone 4 sau problema sa cu antena si modul de a tine handsetul in mana? Iata ca in aceesi zi in care am aflat ca handsetul are probleme cu semnalul atunci cand este tinut in mana stanga, Apple a postat 3 oferte de joburi...

Nici nu stim ce e mai celebru: iPhone 4 sau problema sa cu antena si modul de a tine handsetul in mana? Iata ca in aceesi zi in care am aflat ca handsetul are probleme cu semnalul atunci cand este tinut in mana stanga, Apple a postat 3 oferte de joburi pentru posturi de ingineri, sectiunea antene pentru iPhone.

Sa fie aceasta o coincidenta sau Apple chiar are de rezolvat probleme grave pe terminalele sale? Va reamintim ca iPhone 4 pierde semnalul sau chiar intrerupe convorbiri daca sunt tinute in mana stanga, cu palma acoperind partea inferioara a handsetului. Aparent, mana utilizatorului ar bruia semnalul antenelor de pe telefon.

Pana acum raspunsul lui Steve Jobs la problema a fost "tineti telefonul altfel", dar ne asteptam la ceva mai serios de atat, de indata ce inginerii vor intra in actiune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×