Apple cauta noi ingineri pentru a rezolva problema cu antena lui iPhone 4?

1.078 ori
<b>Apple cauta noi ingineri pentru a rezolva problema cu antena lui iPhone 4?</b>Nici nu stim ce e mai celebru: iPhone 4 sau problema sa cu antena si modul de a tine handsetul in mana? Iata ca in aceesi zi in care am aflat ca handsetul are probleme cu semnalul atunci cand este tinut in mana stanga, Apple a postat 3 oferte de joburi...

Nici nu stim ce e mai celebru: iPhone 4 sau problema sa cu antena si modul de a tine handsetul in mana? Iata ca in aceesi zi in care am aflat ca handsetul are probleme cu semnalul atunci cand este tinut in mana stanga, Apple a postat 3 oferte de joburi pentru posturi de ingineri, sectiunea antene pentru iPhone.

Sa fie aceasta o coincidenta sau Apple chiar are de rezolvat probleme grave pe terminalele sale? Va reamintim ca iPhone 4 pierde semnalul sau chiar intrerupe convorbiri daca sunt tinute in mana stanga, cu palma acoperind partea inferioara a handsetului. Aparent, mana utilizatorului ar bruia semnalul antenelor de pe telefon.

Pana acum raspunsul lui Steve Jobs la problema a fost "tineti telefonul altfel", dar ne asteptam la ceva mai serios de atat, de indata ce inginerii vor intra in actiune.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×