Yahoo lanseaza noi aplicatii Android pentru Mail si Messenger

2.604 ori
<b>Yahoo lanseaza noi aplicatii Android pentru Mail si Messenger</b>Yahoo tocmai a anuntat o aplicatie de sine statatoare pentru Android, care se va ocupa de serviciile Yahoo Mail si Messenger. Prin intermediul softului, utilizatorii vor primi notificari push atunci cand noi emailuri ajung in inbox si vor putea putea...

Yahoo tocmai a anuntat o aplicatie de sine statatoare pentru Android, care se va ocupa de serviciile Yahoo Mail si Messenger. Prin intermediul softului, utilizatorii vor primi notificari push atunci cand noi emailuri ajung in inbox si vor putea putea trimite mailuri contactelor Yahoo sau chiar celor din agenda telefonica.

In plus, aplicatia permite utilizarea formatarii rich text in mesaje, cautarea mesajelor dupa expeditor/subiect/cuvinte cheie, vizualizarea si descarcarea de atasamente sau uploadarea imaginilor drept atasamente direct din galeria foto a telefonului. Mai aflam ca Yahoo a lansat o noua aplicatie Messenger pentru Android, care poate fi pornita direct din Mail.

YM Android

Cu ajutorul sau, utilizatorii pot trimite mesaje prietenilor, pot vizualiza statsurile celor apropiati sau si le pot update pe ale lor. In plus, Yahoo Messenger, in varianta pentru Android permite si trimiterea de imagini direct din functia camera sau galeria foto. Noile aplicatii Yahoo pot fi descarcate chiar acum din Android Market.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×