iPhone 4 are probleme cu reteaua atunci cand e tinut in mana stanga?!

2.345 ori
<b>iPhone 4 are probleme cu reteaua atunci cand e tinut in mana stanga?!</b>Dupa ore intregi de asteptat la coada pentru noul iPhone 4, unii americani au fost dezamagiti sa afle ca terminalul are unele probleme destul de serioase. Printre ele se numara imposibilitatea de a se conecta la retea si asta in functie de felul in care...

Dupa ore intregi de asteptat la coada pentru noul iPhone 4, unii americani au fost dezamagiti sa afle ca terminalul are unele probleme destul de serioase. Printre ele se numara imposibilitatea de a se conecta la retea si asta in functie de felul in care tineti telefonul.

Aparent, coltul jos-stanga al terminalului include antena GSM/UMTS, echivalentul celei Bluetooth/WiFi/GPS de pe cealalta parte, iar contactul cu pielea utilizatorului ar impiedica propagarea semnalului. Engadget confirma problema la unul dintre modelele testate, afirmand ca mana utilizatorului impiedica functionarea celor 2 antene.

Interpunerea unui deget intre antene nu provoaca nici o problema, iar cauza acestui efect ciudat ar fi conductibilitatea pielii utilizatorului, care deregleaza antena. Lucrurile devin mai serioase atunci cand o astfel de problema a reusit sa opreasca 2 convorbiri din cauza pierderii semnalului. In plus, aflam ca un iPhone cu o carcasa cauciucata evita problemele cu semnalul, iar modelul cumparat de Engadget din Marea Britanie functioneaza perfect, chiar si cu mana utilizatorului tinuta in zona nepotrivita a telefonului.

Cum va raspunde oare Apple acestor nemultumiri ale utilizatorilor?

PS: Au aparut intre timp si speculatii care afirma ca problema cu semnalul e cauzata de fapt de iOS 4, deoarece ea apare si pe un iPhone 3G ce ruleaza acest OS. Iata dovada:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×