Apple ar urma să lanseze 3 noi iPhone-uri în acest an, dar şi un Apple Watch cu ecran mai mare şi noi modele iPad Pro, conform Bloomberg

955 ori
<b>Apple ar urma să lanseze 3 noi iPhone-uri în acest an, dar şi un Apple Watch cu ecran mai mare şi noi modele iPad Pro, conform Bloomberg</b>Încă o dată avem ocazia să aflăm noi detalii despre produsele pe care Apple le pregătește pentru debut în această toamnă, veștile de astăzi sosind din partea celebrei publicații Bloomberg.com. Aceasta ne aduce noutăți legate atât de noile

După o lungă perioadă de scăpări şi speculaţii, dar şi predicţii ale analiştilor, astăzi avem o sursă mai mult decât pertinentă, care ştie ce produse hardware noi are Apple pregătite pentru aceasta toamnă. Teoria celor 3iPhone-uri revine, dar avem şi informaţii despre noul Apple Watch, cu ecran mai mare, plus informaţii despre modele noi iPad Pro. Toate acestea mulţumită unor editori Bloomberg. Hai să vedem ce ştim.

Mark Gurman şi Debby Wu de la Bloomberg afirmă că au surse în cadrul Apple care descriu anul 2018 drept "un an de generaţie S”. Asta înseamnă că iPhone Xs va fi cheia lansărilor de toamnă. Ni se reaminteşte că vom primi 3 noi iPhone-uri: un iPhone Xs cu ecran OLED de 5.8 inch, un iPhone Xs Plus de 6.5 inch cu ecran OLED şi un model mai ieftin cu ecran de 6.1 inch LCD. Acela ar fi mai nou trecut ca iPhone SE2 de zvonuri.

S-ar pregăti şi variante dual SIM pentru aceste terminale în anumite regiuni. Varianta de 6.1 inch ar urma să vină cu o carcasă colorată, pe nuanţe ca gri, alb, albastru, roşu şi portocaliu. Rama din aluminiu nu va adopta aceste nuanţe, ci va avea abordarea gen oţel inoxidabil de pe iPhone X. Toate cele 3 noi terminale vor avea control pe bază de gesturi în stil iPhone X, cu acele swipe-uri şi deblocare facială Face ID.

iPhone-ul de 6.5 inch va aduce şi multitasking side by side în aplicaţii ca Mail sau Calendar. Bloomberg afirmă şi că există o uşoară confuzie la nivel intern în cadrul Apple, pentru că terminalele nu sunt prea uşor de diferenţiat. Astfel noul model high end este de fapt iPhone Xs, iar iPhone Xs Plus e foarte uşor de confundat cu el. Vom mai vedea şi o nouă generaţie de căşti AirPods, dar şi un Apple Watch cu un ecran mai mare în acelaşi corp de până acum.

Ar trebui să aibă CPU nou, extra RAM şi extra senzori pentru sănătate, plus noi curele. iPad-urile Pro vor fi la rândul lor actualizate, cu muchii mai subţiri şi Face ID în locul butonului Home cu scanner de amprente. Vor fi tablete cu ecran de 11 inch şi 12.9 inch. Un Apple Pencil nou ar putea debuta odată cu aceste noi tablete. Cât despre preţuri, iPhone Xs Plus va costa 999 dolari, iPhone Xs va costa 899 dolari, iar iPhone 9 LCD/ iPhone SE 2 porneşte de la 700 dolari.

Toate acestea vor fi dezvăluite în cadrul unui eveniment programat pentru mijlocul lunii viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×